torstai 16. huhtikuuta 2015

PartyLiten tapahtumia Evijärvellä ja Kauhavalla

Kun kerran PartyLiteä edustan niin laitanpa teille tännekkin ilmoitusta parista kivasta tapahtumasta ,joihin kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan!! :)

Elikkä   huomenna perjantaina 17.4 klo:17-21 olisi Evijärven Nuorisoseuralla perinteinen Naisten ilta. Paikalla on useita eri näytteille asettajaa, myös minä kollegani kanssa. Luvassa mm. arvontaa, tarjouksia, ihania tuotteita ja ihmisiä. Iltapalaa tarjolla pientä maksua vastaan. Illan juontaa Lauri Kattilakoski ja tilaisuus on maksuton.
Lisää tietoa Facebookis https://www.facebook.com/events/857627124304620/

Kauhavan Pop-pankin kerhohuoneessa 6.5 klo: 18-20 olisi PartyLiten suurkutsut. Paikalla on useampi konsultti pöytineen. Mukaan voit lähteä joko Emäntänä, jolloin saat kaikki mahd. emännän edut. Tai ihan vain asiakkaana paikalle katsomaan ja ihastelemaan upeita esittely pöytiä ja tuotteita.
Jotta onnistut emäntänä ja saat mahdollisimman hyvät edut, tulee sinun kutsua mahdollisimman monta vierasta mukaasi. Voit siis pitää kutsut paikan päällä ilman siivousta ja ilman leipomista. Tulet vain paikalle ja pyydät ystäväsi mukaan :)
Lisätietoa Facebookis https://www.facebook.com/events/1576917525913782/

Sydämellisesti TerveTuloa molempiin tilaisuuksiin :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puumerkki